Delimicno Stipendirani kursevi engleskog jezika

Online kursevi…ogromna “industrija” vredna prema Forbs-u 107 milijardi dolara godisnje…


Pridruzite se El Roi Affiliate Programu danas


Akreditacija

Kursevi engleskog jezika i TEFL/TESOL kursevi su u potpunosti akreditovani i medjunarodno priznati od strane IOTEFL International Office of TEFL Examinations Regulation, Portland, Oregon, USA. El Roi evropski centar za obrazovanje je jedina organizacija koja poseduje akreditaciju i visoko strucna lica (Doctor of Education in TESOL Program) koja vrse obuke na teritoriji bivse Jugoslavije.
European Centre for Education ''El Roi''Registration No. BU 25335/2011, Accreditation No. 311221111/09


Zbog cega se pridruziti El Roi affiliate programu?


Delimicnim stipendiranjem kurseva engleskog jezika (90%) kao i TEFL obuka (do 90%) imamo za cilj da se obucavanjem onih koji govore engleski jezik ili imaju zelju da ga nauce, zadovolje velike potrebe za TEFL sertifikovanim predavacima u svetu. To ne znaci da kandidati koji zele da savladaju engleski jezik moraju da pohadjaju TEFL obuku.

Ukoliko organizujte (kao pravno lice), stipendirane kurseve engleskog jezika to ce vam omoguciti nadoknadu od svakog kandidata koji plati upisninu u iznosu od 50%. Vidi ovde


Program zaposljavanja i samozaposljavanja

El Roi je medjunarodna organizacija prisutna u 35 zemalja Evrope i od svog nastanka glavna misija El Roi je da doprinose izgradnji mira, iskorenjivanju siromaštva uz obrazovanje kao jedno od svojih najglavnih aktivnosti kako bi se postigao taj cilj. Organizacija se zalaže za holisticki i humanisticki pristup kvalitetnom obrazovanju u svetu, uz ostvarivanje prava svakoga na obrazovanje i uverenje da obrazovanje ima glavnu ulogu u razvoju coveka, na društveni i ekonomski razvoj. Vidi ovde. Ovom obukom zelimo da omogucimo svima da sto pre dodju do zaposlenja.

Sve o kursu engleskog jezika saznajte OVDE.

 


Pravna lica - mogu da zarade do €5.000 mesecno.

Skole, udruzenja gradjana...mogu da organizuju kurseve engleskog jezika (In Class ili Online) u svom mestu. Nakon sto formirate grupe (10-15 polaznika po grupi), mozete poceti sa radom. Nadoknada koju vi dobijate iznosi 50% od uplate upisnine svakog kandidata sto ce vam omoguciti placanje tekucih troskova (profesor, prostorije...). Vidi ovde.

 

Kursevi engleskog jezika su podeljeni u 3 modula

 

I modul A1 i A2 nivo. Puna cena koja obuhvata ovakav pristup ucenju (vidi ovde) medjunarodno priznati sertifikat, virtuelnu ucionicu i rad predavaca iznosi 519 eur. Kandidat placa 39 eur za oba nivoa dok ostale troskove finansira El Roi.
II modul B1 i B2 nivo. Puna cena koja obuhvata ovakav pristup ucenju (vidi ovde) medjunarodno priznati sertifikat, virtuelnu ucionicu i rad predavaca iznosi 519 eur. Kandidat placa 39 eur za oba nivoa dok ostale troskove finansira El Roi.

III modul: C1 i C2 nivo. Puna cena koja obuhvata ovakav pristup ucenju (vidi ovde) medjunarodno priznati sertifikat, virtuelnu ucionicu i rad predavaca iznosi 519 eur. Kandidat placa 39 eur za oba nivoa dok ostale troskove finansira El Roi.

 

Fond casova po modulu u tradicionalnoj ucionici: 16. Trajanje kursa po modulu: 2 meseca. Broj casova nedeljno 2x45 min.

Fond casova po modulu u virtuelnoj ucionici: 24. Vreme odrzavanja: onda kada kandidat pozeli. Dodatno, kandidat moze imati neogranicen broj casova.

 

Nacin ucenja vidi ovde

 

Polaznik dobija besplatno: medjunarodno priznati sertifikat i materijal za ucenje (pdf i virtuelnu ucionicu)

 

Organizator, pravno lice, formira grupe od 10 do 15 polaznika. Ovi kursevi su vecim delom stipendirani (92%) dok 8% placa polaznik pravnom licu ili 39 eur. Pravno lice je u obavezi da pre pocetka kursa izvrsi uplatu u visini od 50% na racun El Roi ili 19,5 eur po kandidatu.