Internacionalna obuka za TEFL predavace

Internacionalna obuka za TEFL/TESOL sertifikovane predavace

Read More

Do 2.000 eur Stipendija za TEFL/TESOL/CTEYL obuku za predavace engleskog

Read More

Do 2.000 eur stipendramo i odmah zaposljavamo predavace engleskog jezika

Read More

Konkurs za prijem 100 izvodjaca obuka

Read More

Opis programa

Do 2.000 eur stipendiramo TEFL/TESOL obuke i posredujemo prilikom zaposlenja
Program obuke ima za cilj da se obucavanjem onih koji govore engleski jezik ili imaju zelju da ga nauce, zadovolje velike potrebe za predavacima engleskog jezika u svetu. Finansiran od strane evropskog centra za obrazovanje, projektom ce biti obuhvacena cetiri razlicita kursa: TEFL/TESOL, CTEYL (za predavaca u vrticima, kurs engleskog jezika i CTBE. Kandidat ce dobiti 4 razlicita medjunarodno priznata sertifikata za predavanje engleskog jezika u razlicitim ustanovama (od vrtica do drzavnih skola). Maksimalan iznos budzeta/stipendije za svakog polaznika je do 2.000 evra, uz 150 evra participacije koju prilažu polaznici. Primljene kandidate cemo nakon obuke povezati sa poslodavcima, odnosno skolama kako bi odmah poceli da rade. El Roi je raspisao i konkurs za prijem 100 izvodjaca obuka (pripremnih centara) kako bi se, za pocetak ova obuka mogla da izvodi u vise gradova jedne zemlje cime cemo omoguciti da svi kandidati imaju iste sanse da dobiju obuku bez obzira na to odakle dolaze.
Rok za prijavu:
--:--:--:--

Sa obuka El Roiw3layouts

w3layoutsw3layoutsw3layoutsw3layoutsw3layoutsw3layoutsw3layoutsw3layoutsw3layoutsw3layoutsw3layouts


 

STA JE TEFL?

 

TEFL/TESOL/TESL/CTEYL je medunarodna diploma engleskog jezika, koja je jednaka univerzalnoj kvalifikaciji predavaca engleskog jezika, ekvivalentna je China's teacher qualification certificate i predstavlja "zeleni karton" za zaposlenje predavaca engleskog jezika. Nakon zavrsetka obuke bicete u potpunosti kvalifikovani ESOL predavac i bicete licencirani da predajete engleski jezik sirom sveta kao i da pripremate studente za IELTS i TOEIC. Da bi upisali TEFL obuku, potrebno je da govorite engleski jezik na minimalnom B1/B2 nivou. Potraznja za predavacima engleskog jezika je trenutno veca od ponude i posla ima svuda u svetu. Sve sto vam je potrebno je TEFL sertifikat kako bi poceli da radite kao predavac bilo gde u svetu (online ili u zemlji koju izaberete).

 


 

 

Da li ce moj sertifikat biti medjunarodno priznat?

 

Da!

 

Akreditacija

Sertifikovani centar za obuku, broj licence: 1310948
Budite bezbrizni! Vasa kvalifikacija ce biti prepoznata sirom sveta.

El Roi je medjunarodna organizacija prisutna u 35 zemalja Evrope.
Vidi ovde
Akreditacija: IOTEFL International Office of TEFL Examinations Regulation.

Nasi sertifikati su priznati u preko 100 zemalja sveta i preko 10.000 skola.Rep.Srbija. Reg.br.25335/2011 Br.akreditacije: 311221111/09

 

Ko smo mi?

Klikni ovde. Glavni website - klikni ovde

Za proteklih godinu dana, ovim projektom je obuhvaceno 10.000 kandidata iz 11 zemalja. TEFL obuku je zavrsilo 9.876 kandidata u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, Grckoj, Bugarskoj, Turskoj, Poljskoj, Madjarskoj i Rumuniji. Svi kandidati danas rade kao predavaci! TEFL ''industrija'' je danas u svetu vredna 3.5 milijardi dolara godisnje u kojoj nema nezaposlenih!

 

Koje obuke mogu da pohadjam i za koje cu dobiti profesionalni sertifikat?

Izaberite jednu od obuka ispod: 120 hrs, 180 hrs ili Master 220 hrs. (CTEYL, CTBE i kurs engleskog jezika ide uz svaku TEFL obuku)

 

120 Hrs

180 Hr

Master TEFL 220 Hr

30 Hrs CTEYL za rad u predskolskim ustanovama

30 Hrs CTBE za predavanje poslovnog engleskog

Kurs engleskog jezika (tutor free)

 

Da li postoji rok za prijavu?

 

Da. Rok za prijavu: --:--:--:--

 

 

TEFL profesionalni sertifikat


Sa preko 153,000 El Roi i IOTEFL diplomaca moci cete da aplicirate da predajete engleski jezik u bilo kojoj zemlji. TEFL kursevi su u potpunosti akreditovani i medjunarodno priznati od strane IOTEFL International Office of TEFL Examinations Regulation. Nasi sertifikati su priznati u preko 100 zemalja sveta i preko 10.000 skola sirom sveta.

 

Kriterijumi i nacin prijave za TEFL/TESOL/CTEYL/CTBE predavace

 

Kandidat koji želi da stekne TEFL/TESL autorizaciju mora biti školovan po standardima za rad u visokom obrazovanju, te imati poznavanje engleskog jezika na nivou B1, B2, C1 ili C2, shodno Zajednickom evropskom okviru za žive jezike (CEFR: The Common European Framework of Reference for Languages). Ukoliko vase znanje engleskog jezika nije na pomenutom nivou, omogucicemo vam BESPLATAN kurs engleskog jezika. Prijavljivanje za ucesce u programu i obuci za TEFL predavace se vrsi putem ovog sajta u delu: Prijava. Pravo ucesca imaju sva punoletna lica koja govore engleski jezik na minimalnom B1 nivou. Polaznici ce, nakon testiranja, biti obavesteni o prijemu u program. Kriterijumi koje kandidati treba da ispune kako bi ucestvovali u obuci za TEFL predavace:

- Da budu stariji od 18 godina
- Da imaju završenu srednju školu
- Da govore engleski jezik na minimalnom B1 nivou. Ako ne govore, dobice besplatan kurs engleskog.
- Spremni su da pohadaju obuku i praksu online.

 

Stipendija

 

Maksimalan iznos budzeta/stipendije za svakog polaznika je do 2.000 evra za cetiri programa obuke, uz 150 evra participacije koju prilažu polaznici. Primljene kandidate cemo nakon obuke povezati sa poslodavcima, odnosno skolama kako bi odmah poceli da rade. Cilj programa je da se obucavanjem onih koji govore engleski jezik zadovolje velike potrebe za TEFL sertifikovanim predavacima u svetu i pomogne nezaposlenim licima.

 

Prijave

 

Kandidati se mogu prijaviti popunjavanjem formulara ovde.

 

Uplata participacije

 

Kandidati ce uplatu participacije izvrsiti 7 dana pre pocetka obuke. Uputstvo za uplatu participacije se nalazi na strani za prijavu ovde.

 

Testovi

 

Cilj testa za ucesce u programu obuke je da se na objektivan nacin izaberu ucesnici obuke.

Trajanje TEFL obuke i materijal za ucenje

 

Obuka traje od 6 do 10 sati rasporedjenih u nekolko dana. Ova obuka se upisuje u sertifikat kao radno iskustvo. Vidi ovde.

 

Zaposlenje nakon zavrsene TEFL obuke

 

Potraznja za TEFL sertifikovanim predavacima je ogromna u svetu, tako da kandidat, nakon zavrsene obuke, odmah moze da aplicira za posao. Svakom kandidatu besplatno omogucavamo kontakt sa poslodavcima bilo da zeli da ode u odredjenu zemlju ili da se bavi online predavanjem iz svoje zemlje.

 

Zarada TEFL predavaca

 

Prosecna plata predavaca engleskog u inostranstvu iznosi od 970 do 4.700 usd. Mnoge skole placaju smestaj, hranu, zdravstveno osiguranje, kurseve jezika, avionsku kartu. Povezacemo vas sa tim skolama odmah nakon obuke. Ukoliko zelite da ostanete kod kuce i predajete online, povezacemo vas sa skolama koje traze online predavace i koje placaju i do 27 dolara po casu. Vidi ovde. Pogledajte brosuru prosecnih primanja TEFL predavaca u razlicitim zemljama ovde.


TEFL Brosura - finansijski vodic

 

Informacije o zaradama kao TEFL predavac, troskovima zivljenja u nekoj zemlji, ustedi koju mozete ostvariti kao i koje su zemlje najbolje za zaradu...potrazite ovde.

 

Testiranje kandidata

 

Testiranje kandidata ce se obaviti online. Test je osmisljen tako da meri poznavanje engleskog jezika kao i potencijal za obavljanje posla predavaca. Podsecamo sve kandidate da za online testove osim poznavanja engleskog jezika nije potrebno nikakvo drugo predznanje iz oblasti metodike nastave i prenosenja znanja.Cilj online testiranja je da se na osnovu objektivnih mera selektuju kandidati koji imaju najvise predispozicija za rad na poslovima predavaca engleskog jezika.

 

 

 

 

Konkurs za prijem 100 izvodjaca obuka

El Roi je raspisao konkurs za prijem 100 izvodjaca obuka, pripremnih centara (nevladinih organizacija, skola, obrazovnih instituta) kako bi se, za pocetak ova obuka mogla da izvodi u velikom broju gradova jedne zemlje cime cemo omoguciti da svi kandidati imaju iste sanse da dobiju obuku bez obzira na to odakle dolaze. Posebno ce se obracati paznja da pruzaoci obuka budu iz svih regiona sledecih zemalja: Srbija, Bosna i Hercegovina,Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Makedonija i Bugarska. Nevladine organizacije, instituti i obrazovne institucije ce biti pozvani da podnesu prijave kako bi bili akreditovani za TEFL program obuke. Na taj nacin ce svaki akreditovani pruzalac obuke moci da licitira za minimalno 50 kandidata a maksimalno 200 kandidata za trodnevni intenzivni program obuke ili za ukupne budzetske troskove podrske od 2.500 odnosno 10.000 evra. Posebna paznja ce se obratiti da program ne bude monopolizovan od strane jednog ili nekoliko izvodjaca obuka. Svaka prijavljena ustanova koja je dobila potvrdu o prijemu u program, mora da prodje proces akreditovanja kako bi mogla kvalitetno da pruza usluge obuke za TEFL ispite. Konkurs i prijava za izvodjaca obuke se nalazi ovde