Program Donacije
Da li planirate da radite kao predavac engleskog jezika (online ili negde u svetu) i polažete TEFL/TESOL test?
Saznajte sve o ovoj obuci, aplicirajte za donaciju kao i sve šta treba i ne treba da radite na dan testiranja.

Zbog ogromne potrebe za predavacima engleskog jezika u svetu koja je trenutno mnogo veca od ponude, IOTEFL pruza donaciju u vidu poslovnih i strucnih obuka, softvera, nastavnog materijala, akreditacija, licenci i sertifikata kao i stalnu savetodavnu i mentorsku pomoc svima koji govore engleski jezik na minimalnom B1 nivou. Iskustvo na poslovima predavanja nije neophodno kao ni zavrsen fakultet. Kandidat ce nakon obuke dobiti profesionalnu kvalifikaciju za obavljanje posla predavaca online ili bilo gde u svetu i, u zavisnosti od nivoa poznavanja engleskog jezika, moze da radi u predskolskoj ustanovi, privatnim, internacionalnim i drzavnim skolama kao i na fakultetima. Kandidat ce nakon obuke odmah izabrati posao i biti povezan sa poslodavcem. Ukoliko kandidat ne govori engleski jezik, program nudi mogucnost ucenja ili usavrsavanja engleskog jezika. Svaki gradanin koji smatra da ispunjava uslove za prijavu na konkurs treba da popuni i posalje prijavni obrazac. IOTEFL pruza donaciju u vrednosti do 3.000 eur uz obavezno finansijsko ucesce od 150 eur.

I N F O R M A C I J E

INTERVJU

Nakon sto popunite i posaljete prijavni obrazac, kontaktiracemo Vas kako bi obavili razgovor sa Vama i procenili Vase poznavanje engleskog jezika ili zelju da ga naucite i bavite se poslom predavaca engleskog jezika. Ukoliko prodjete prvu selekciju, smatrajte da mozete odmah poceti sa programom obuke, sertifikacije i zaposlenja.

OBUKA

Nakon odobravanja granta, u zavisnosti od toga da li govorite ili ne govorite engleski jezik pristupicete adekvatnoj obuci. Kandidat koji želi da stekne TEFL/TESL kvalifikaciju mora biti školovan po standardima za rad u visokom obrazovanju, te imati poznavanje engleskog jezika na nivou B1, B2, C1 ili C2, shodno Zajednickom evropskom okviru za žive jezike (CEFR: The Common European Framework of Reference for Languages).

Sve obuke su prilagodene individualnim potrebama svakog korisnika. U zavisnosti od vrste obuke, one mogu biti organizovane onlajn (potreban je samo racunar i internet konekcija) ili uživo sa predavacima, a troškove dolaska i boravka na obuci snosi program.

POSAO

Kandidat nakon zavrsene obuke odmah moze da aplicira za zaposlenje. Kandidat, u zavisnosti od nivoa poznavanja engleskog jezika, moze da radi u predskolskoj ustanovi, privatnim, internacionalnim i drzavnim skolama kao i na fakultetima. Kandidat moze posao predavaca obavljati online iz svoje zemlje ili otici u zemlju koju odabere. Ovim programom je predvidjena mogucnost povezivanja kandidata sa poslodavcima. Prosecna plata TEFL kvalifikovanog predavaca iznosi od 1.000 do 4.700 usd. Najplaceniji rad je rad sa decom u predskolskim ustanovama. Zemlje koje najvise traze i placaju predavace engleskog jezika:United Arab Emirates (UAE) - do $4,000 USD mesecno,Oman - do $3,500 USD mesecno,Saudi Arabia - $3,000 USD mesecno, Japan - $3,000 USD mesecno plus smestaj, Kina- $2,500 USD mesecno plus smestaj...
Posao od kuce: ESL predavac u Americi od kuce zaradi online u proseku od $40,000 - 75,000 USD godisnje. Vi takodje mozete da aplicirate od kuce i poducavate online u bilo kojoj zemlji.

DONACIJA

IOTEFL pruza donaciju u vrednosti do 3.000 eur u vidu softvera, nastavnog materijala, licenci, sertifikata, poslovne i strucne obuke vezane za ucenje i predavanje engleskog jezika, odnosno zaposlenje kao predavaca engleskog jezika uz obavezno finansijsko ucesce u iznosu od 150 eur.

UPLATA

Obaveze korisnika nakon odobravanja granta su:
Ucešce u visini od 150 eur, što garantuje da su klijenti ozbiljni u svojoj nameri da se edukuju i bave odabranim poslom;

O Donatoru

International Office of TESOL and TEFL Examinations Regulation, IOTEFL is a professional, independent, international awarding educational organisation dedicated to raising teacher-training industry standards, specifically courses in the teaching of English as a Foreign Language. We are a specialist awarding organisation dedicated to supporting training providers who offer their learners practical, up-to-date, and relevant courses in English for specific work purposes. IOTEFL accredits courses and issues Certificates and Diplomas in English for Vocational Purposes. Employers can feel secure in the knowledge that the holder of an IOTEFL Award has reached a specified level of achievement that guarantees they will be able to communicate effectively in English for a particular purpose, and to the level required.

 

Akreditovana ustanova za realizaciju obuka:

 

El Roi evropski centar za obrazovanje. Sertifikovani centar za obuku, broj licence: 1310948, Rep.Srbija. Reg.br.25335/2011, Br.akreditacije: 311221111/09
El Roi je medjunarodna organizacija prisutna u 35 zemalja Evrope.
Akreditacija: IOTEFL International Office of TEFL Examinations Regulation.

Nasi sertifikati su priznati u preko 100 zemalja sveta i preko 10.000 skola.


.S

 

Zahvaljujemo:.br.255/2011 Br.akreditacije: 311221111/09

 Prijave
Vidi celu galeriju slika ovde

Pisite nam

f